flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація для осіб, які бажають працювати на державній службі

28 лютого 2023, 09:30

Сумський апеляційний суд оголошує добір на зайняття посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання суду (на період заміщення тимчасово відсутнього державного службовця, за яким зберігається посада державної служби).

У зв’язку з необхідністю забезпечення повного та своєчасного виконання завдань і функцій, покладених на апарат Сумського апеляційного суду враховуючи положення частини п’ятої статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.21015 № 389-VIII (зі змінами та доповненнями), у Сумському апеляційному суді оголошено добір на зайняття тимчасово вакантної посади державної служби категорії «В» секретаря судового засідання без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, тимчасово, на період дії воєнного стану до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку припинення чи скасування воєнного стану та до фактичного виходу основного працівника.

Основні вимоги:

  • Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право» або «Правознавство».

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на посаду, подає до відділу управління персоналом :

1) заяву;

2) резюме, в якому зазначається:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- реквізити документа, що підтверджує наявність ступеня вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право» або «Правознавство»

3) документ, що підтверджує громадянство України;

4) документ, що підтверджує наявність ступеня вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на посаду, може подавати додаткову інформацію, зокрема стосовно професійних компетентностей та репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у доборі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

 

Інформацію для участі в доборі необхідно надіслати в електронному вигляді на електронну адресу: kadry@sua.court.gov.ua до 17:00 год. 07 березня 2023 року включно.

Співбесіда з особами, які виявили бажання взяти участь у доборі  буде проведена у приміщенні Сумського апеляційного суду (час та дата  будуть повідомлені кандидатам  додатково шляхом надсилання листа на електронну адресу).

Додаткову інформацію з питань проведення добору можна отримати у відділі управління персоналом суду за телефоном (0542) 607-888. Відповідальна особа  - Семишкур Наталія Віталіївна. Електронна адреса:  kadry@sua.court.gov.ua.