flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді апеляційного суду присвоїли звання «Заслужений юрист України»

17 грудня 2018, 15:52

«За значний особистий внесок у розбудову правової держави, розвиток вітчизняної судової системи, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм» - 15 грудня з нагоди Дня працівників суду Президент України Петро Порошенко підписав Указ, яким присвоїв почесне звання «Заслужений юрист України» судді у відставці Апеляційного суду Сумської області Владиславу Андрійовичу Ященку.

Владислав Андрійович 27 років пропрацював суддею Апеляційного суду Сумської області. До роботи в апеляції здійснював правосуддя, будучи народним суддею Середино-Будського районного суду та очолюючи Буринський районний суд. В «арсеналі» нагород судді – почесні грамоти Ради суддів України, Верховного суду України, медаль «20 років незалежності України» Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна», а ще повага та визнання колег, які завжди цінували і цінують сумлінність та порядність судді.

Колектив Сумського апеляційного суду вітає Владислава Андрійовича з заслуженою нагородою. Щиро бажає йому міцного здоров’я, родинного добробуту, життєвої наснаги, сил та оптимізму для здобуття нових нагород та досягнення ще більших вершин у професійній та громадській діяльності.