flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Напередодні професійного свята працівників апеляційного суду відзначили грамотами

14 грудня 2018, 10:51

Щороку, 15 грудня, судові  установи святкують День працівників суду. У переддень  професійного свята урочистості відбулися і в апеляційному суді.

Колектив установи привітала голова суду Наталія Литовченко. Наталія Олексіївна подякувала працівникам установи за ефективну й плідну роботу, побажала усім присутнім благополуччя, родинного затишку, міцного здоров’я та натхнення працювати на благо громадян та захисту їхніх прав і свобод. У вітальній промові очільник установи зазначила, що на суддів й працівників апарату сьогодні покладається величезна відповідальність за те, як швидко та результативно запрацює новоутворений Сумський апеляційний суд.

- Переконана, що суддівський корпус разом з апаратом суду з таким же професійним ентузіазмом й надалі докладатиме максимум зусиль для зміцнення демократичних засад судочинства та ухвалення іменем України неупереджених, законних і справедливих рішень, - резюмувала голова суду.

За роки існування установи в колективі склалася гарна традиція відзначати грамотами та подяками тих, хто гідно та сумлінно виконує свої обов’язки. За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята Почесними грамотами Ради суддів України було нагороджено керівника апарату Людмилу Торгачову та помічника судді Романа Онайка. Крім того, подяками та грамотами апеляційного суду відзначено помічників суддів - Ірину Москаленко, Тетяну Міненко, Олену Желябову, Аллу Оксак, Сергія Хизя, Наталію Качан, Альону Северинову, Віту Іващенко, спеціалістів суду - Євгенію Рєзанцеву, Любов Гриценко, секретарів судового засідання - Анну Попову, Ірину Павленко, Антоніну Пархоменко, Юлію Сенаторову, начальника матеріально-технічного та господарського забезпечення  - Едуарда Рубана, секретарів суду - Світлану Павленко, Ольгу Литвиненко, Олену Панченко, Марину Шаповалову, судового розпорядника – Олександра  Маюру та працівників суду -  Олену Кіяшко, Анну Костенко, Юліадну Теслю.