flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд постановив ухвалу про примусовий привід до суду колишнього вихованця «Кадетського корпусу»

15 квітня 2021, 13:44

Таке рішення Сумський апеляційний суд ухвалив вчора, 14 квітня 2021 року, у зв’язку з неявкою обвинуваченого та його законного представника до Сумського апеляційного суду на розгляд клопотання прокурора про обрання йому запобіжного заходу. Крім того, оскільки  в судове засідання не з’явився захисник особи, колегія суддів залучила на розгляд даного клопотання прокурора захисника із Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги. Наступне судове засідання апеляційний суд призначив на 13 год. 00 хв.  16 квітня 2021 року.

Справу розглядатиме колегія суддів у складі: В. Ю. Рунова, Ю. О. Філонова, Т.А. Левченко.  Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/2823/19.

Нагадаємо, що вироком Зарічного районного суду м. Суми юнака було визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 КК України (Зґвалтування) та ч. 2 ст. 125 КК України (Умисні легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я), й засуджено до 3 років позбавлення волі. В суді апеляційної інстанції вирок оскаржують обвинувачений, прокурор та представник потерпілої.