flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд викликає Захарченко Валентину Олексіївну

16 січня 2020, 16:00

У провадженні Сумського апеляційного суду знаходиться цивільна справа № 576/2507/18, апеляційне провадження № 22-ц/816/50/20 за апеляційною скаргою Захарченко Валентини Олексіївни, в інтересах якої діє представник Бельський Володимир Михайлович, на рішення Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 27 грудня 2018 року в цивільній справі за позовом Боровик Олександри Олексіївни до Березівської сільської ради Глухівського району Сумської області про визнання права власності на спадкове майно, у розгляді якої оголошено перерву до 15-години 00 хв. 30 січня 2020 року.

Апеляційний суд відповідно до п. 19 розділу ХІІІ «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та статті 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» викликає до суду Захарченко Валентину Олексіївну як особу, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси, остання відома адреса місця проживання якої: вул. Молодіжна, 8, с. Отрадне, Бахчисарайський район, Автономна Республіка Крим.

Розгляд справи призначено на 30 січня 2020 року на 15-годину 00 хв. у приміщенні Сумського апеляційного суду за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 28.

У випадку неявки до суду справа буде розглянута за відсутності особи, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси. Про причини неявки до суду особа, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси зобов’язана повідомити суд.