flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд повідомляє Захарченко Валентині Олексіївні про ухвалення судового рішення

26 листопада 2019, 14:51

У провадженні Сумського апеляційного суду знаходиться цивільна справа № 576/2507/18, апеляційне провадження № 22-ц/816/5329/19 за апеляційною скаргою Захарченко Валентини Олексіївни, в інтересах якої діє представник Бельський Володимир Михайлович, на рішення Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 27 грудня 2018 року в цивільній справі за позовом Боровик Олександри Олексіївни до Березівської сільської ради Глухівського району Сумської області про визнання права власності на спадкове майно.

Ухвалою Сумського апеляційного суду від 22 листопада 2019 року апеляційну скаргу Захарченко Валентини Олексіївни, в інтересах якої діє представник Бельський Володимир Михайлович, на рішення Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 27 грудня 2018 року залишено без руху.

Апеляційний суд відповідно до статті 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» повідомляє про ухвалення відповідного судового рішення Захарченко Валентину Олексіївну як особу, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси, остання відома адреса місця проживання якої: вул. Молодіжна, 8, с. Отрадне, Бахчисарайський район, Автономна Республіка Крим.

З текстом ухвали Сумського апеляційного суду від 22 листопада 2019 року особа, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси може ознайомитись на офіційній сторінці Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/85831768.