flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд повідомляє Смоляра Юрія Юрійовича про ухвалення судового рішення 

29 листопада 2021, 08:59

У провадженні Сумського апеляційного суду перебувала цивільна справа № 592/7979/18, апеляційне провадження № 22-ц/816/1523/21 за апеляційною скаргою Державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» на рішення Ковпаківського районного суду м. Суми від 12 серпня 2021 року у справі за позовом Маландія Данііла Михайловича до Державного підприємства «Тростянецьке лісове господарство», Сумської товарної біржі «Сумиагропромбіржа», Державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр», треті особи: Смоляр Юрій Юрійович, Головко Олег Олександрович про заборону використання об’єкта інтелектуальної власності.

За наслідками апеляційного перегляду постановою Сумського апеляційного суду від 24 листопада 2021 року апеляційну скаргу Державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» задоволено. Рішення Ковпаківського районного суду м. Суми від 12 серпня 2021 року в даній справі скасовано в частині задоволених позовних вимог та ухвалено в цій частині нове судове рішення. Відмовлено в задоволенні позову Маландія Данііла Михайловича до Сумської товарної біржі «Сумиагропромбіржа», Державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» про заборону використання об’єкта інтелектуальної власності. Стягнуто з Маландія Данііла Михайловича на користь Державного підприємства «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» судові витрати по сплаті судового збору за подання апеляційної скарги в сумі 2114 гривень 40 копійок.

Апеляційний суд повідомляє про ухвалення відповідного судового рішення третю особу – Смоляра Юрія Юрійовича, остання відома адреса місця проживання якого: вул. Куйбишева, буд. 31а, м. Донецьк.

З текстом постанови Сумського апеляційного суду Сумської області від 24 листопада 2021 року учасники справи можуть ознайомитись на офіційній сторінці Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланням: http://www.reestr.court.gov.ua/Review/101351428.