flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд викликає Захарченко Валентину Олексіївну

09 грудня 2019, 16:44

У провадженні Сумського апеляційного суду знаходиться цивільна справа № 576/2507/18, апеляційне провадження № 22-ц/816/5329/19 за апеляційною скаргою Захарченко Валентини Олексіївни, в інтересах якої діє представник Бельський Володимир Михайлович, на рішення Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 27 грудня 2018 року в цивільній справі за позовом Боровик Олександри Олексіївни до Березівської сільської ради Глухівського району Сумської області про визнання права власності на спадкове майно.

Апеляційний суд відповідно до п. 19 розділу ХІІІ «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України та статті 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» викликає до суду Захарченко Валентину Олексіївну як особу, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси, остання відома адреса місця проживання якої: вул. Молодіжна, 8, с. Отрадне, Бахчисарайський район, Автономна Республіка Крим.

Розгляд справи призначено на 16 січня 2020 року на 13-годину 30 хв. у приміщенні Сумського апеляційного суду за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 28.

У випадку неявки до суду справа буде розглянута за відсутності особи, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси. Про причини неявки до суду особа, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси зобов’язана повідомити суд.

З текстом ухвал Сумського апеляційного суду від 02 грудня 2019 року про поновлення строку на апеляційне оскарження рішення суду, відкриття апеляційного провадження та про призначення справи до судового розгляду в суді апеляційної інстанції особа, яка не брала участі у даній справі, але вважає, що оскаржуваним судовим рішенням вирішено питання про її права, свободи та інтереси може ознайомитись на офіційній сторінці Єдиного державного реєстру судових рішень за посиланнями:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/86027753,

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/86027421.