flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд викликає третіх осіб у цивільній справі № 585/2881/17

23 листопада 2020, 15:24

У провадженні Сумського апеляційного суду знаходиться цивільна справа № 585/2881/17, апеляційне провадження № 22-ц/816/2405/20, за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Калина» на рішення Роменського міськрайонного суду Сумської області від 20 липня 2018 року у цивільній справі за позовом Іванченко Наталії Петрівни до Приватного підприємства «Горівське», Товариства з обмеженою відповідальністю «Калина», Миколаївської сільської ради Роменського району Сумської області, треті особи: Міністерство юстиції України, Відділ державної реєстрації Роменської районної державної адміністрації, власники майнових паїв члени КСП «Промінь», присутні на зборах співвласників майнових паїв, згідно з додатком до протоколу зборів власників майнових паїв членів колективного сільськогосподарського підприємства (майнових сертифікатів) КСП «Промінь» від 02 квітня 2015 року, про скасування рішення загальних зборів, акту прийому-передачі нерухомого майна, відмітки у свідоцтві про право власності.

У зв’язку з тим, що зареєстроване місце проживання (перебування) чи місце роботи наступних третіх осіб невідоме, апеляційний суд відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України викликає до суду третіх осіб: Коваленка Миколу Івановича, Литвиненко Ганну Григорівну, Фенька Івана Панасовича, Митюна Олександра Олександровича, Таратуна Яківа Профоровича, Таратун Ольгу Офсіївну, Коломійця Валерія Івановича, Пугач Світлану Іванівну, Маяцької Ольгу Яківну, Богданової Луїзу Філімонівну, Пугач Світлану Іванівну, Палаженка Василя Мифодійовича, Шапар Віру Лаврентіївну, Коваленко Надію Григорівну, Сахно Валентину Василівну, Панасенка Ігоря Вікторовича, Потапова Євгенія Юрійовича, в судове засідання, призначене 10 грудня 2020 року о 11 год. 00 хв. у приміщенні Сумського апеляційного суду за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 28.

Відповідно до ч. 2 ст. 372 ЦПК України неявка вказаних третіх осіб, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи. Про причини неявки до суду третя особа зобов’язана повідомити суд.